توضيحات کامل :

پکيج (پروتکل) روان نمايشگري (سايکو درام) در 36 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc


 


توضيحات ابتدايي


آماده سازي در 10 جلسه درماني


طراحي شده به صورت آموزش گروهي


آماده شده در بيش از  37  صفحه (فونت B lotus)


فرمت فايل : ورد (word) با فرمت  doc


نوع تايپ متن : کاملا استاندارد و قابل ويرايش


داراي رفرنس معتبر و به شيوه  APA


 


توجه : متن جلسات داخل فايل دقيقا به همين شکلي است که در توضيحات پايين آمده است. چنانچه اينجا شرح خاصي براي جلسه نميبينيد، داخل فايل نيز به همين صورت است. چنانچه شرح جلسه اينجا آورده شده باشد، يعني فايل دريافتي نيز حاوي شرح جلسات است.


 


فهرست مطالب


روان نمايشگري
اركان روان نمايشگري
فنون روان نمايشگري
مراحل اجراي روان نمايشگري و شرح تکنيک ها
مرحله اجراي فرايند روان نمايشگري 
مرحله درون پردازي يا مشاركت
کاربردهاي تمرين رفتاري 
کاربردهاي روان نمايشگري
کاربرد روان نمايشگري با کودکان و نوجوانان
شکل هاي مختلف اجراي روان نمايشگري
بسته درماني روان نمايشگري
جلسه اول
جلسه دوم 
جلسه سوم
جلسه چهارم
جلسه پنجم
جلسه ششم
جلسه هفتم
جلسه هشتم
جلسه نهم
جلسه دهم
مروري بر پيشينه پژوهشي 
تحقيقات داخل کشور 
تحقيقات خارج کشور 
منابع


 


نمونه جلسات که در اين پروتکل وجود دارد


جلسه اول



جلسه اول آشنايي گروه و ضرورت اعتماد و راز داري در گروه مطرح مي گردد و با استفاده از تکنيک پرتاب توپ اعضاء به معرفي خود مي پردازند.
اعضا جلسه در مورد مشکل خود صحبت مي کنند و از اعضاء خواسته مي شود هر کدام يک خاطره از دوران کودکي خود را بازگو نمايند تا يکي از خاطرات منفي را دوباره به اجرا گذاشته شود. مراجعان هر کدام خاطره خود را بازگو مي کنند و چند خاطره به مرحله اجرا گذاشته و يکي از اعضاء خاطره خودش را بيان مي کند و به اجرا در مي آورند و از ياور خواسته مي شود که فن آينه را اجرا کند و نقش فرد را اجرا کنند و خود فرد از بيرون صحنه شاهد اجراي ياور مي باشد و ديگر حضار نيز به ياور کمک مي کنند و در پايان از خود فرد خواسته مي شود که بگوييد در اين موقعيت چه ديدگاهي دارد و آيا اگر دوباره مشکلي براي او پيش آيد دست به چنين اقدامي مي زند. در پايان اعضا مشارکت و راهکارهاي ديگري را بيان مي کنند.



جلسه دوم



جلسه دوم توضيحاتي درباره مشکل مورد نظر داده مي شود و سپس در مرحله گرم کردن از تکنيک پايکوبي استفاده شد.
در مرحله اجرا با استفاده از فنون ايفاي نقش مع و فن آيينه خاطرات به نمايش گذاشته شد. در مرحله مشارکت اعضاي گروه نظرات خود درباره متغيير و مشکل مورد نظر بيان نمودند.
در پايان جلسه از اعضاي گروه خواسته شد در جلسه بعد درباره شکست و نحوه برخورد با شکست فکر کنند و شکست هايي که تا بحال خورده اند را يادداشت نموده و براي جلسه بعد به جلسه بياورند.


چرا اعتماد به ما ؟
وبسايتي که هم اکنون در آن قرار داريد زير مجموعه سايت آفمَس به نشاني (ofmas.ir) مي باشد و شما را به فروشگاه فايل آفمَس براي خريد انتقال مي دهد. فروشگاه آفمَس داراي نماد اعتماد الکترونيک از وزارت صنعت، معدن و تجارت مي باشد که در صفحه اصلي اين سايت قابل مشاهده است .